U četvrtak, 8.12., u kabinetu ugostiteljskog posluživanja Obrtničke škole u Požegi održana je radionica pod nazivom „Regionalna vina Hrvatske (s naglaskom na Slavoniju) i njihovo sljubljivanje s regionalnim jelima".
Radionicu je vodio nastavnik Hrvoje Vlahov i to u okviru Virtuos programa Regionalnog centra kompetencija Ugostiteljsko-turističke škole Osijek kojoj je Obrtnička škola u Požegi partner u projektu.
Nastavnik je ranije ove godine proveo 12 dana u španjolskoj Baskiji na edukaciji u sklopu navedenog projekta, a ovom je prilikom dio stečenih znanja i vještina prenio učenicima završnog 3fg razreda u zanimanju konobar kao i učenicima 4h i 3h zanimanja hotelijersko-turistički tehničar s Ekonomske škole u Požegi.
Vjerujemo kako su budući hotelijerski i ugostiteljski djelatnici imali što novu čuti i naučiti te da će im stečena znanja pomoći u daljnjem školovanju i skorom ulasku u svijet rada.