Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

I moj tata je sjajan tata III

WhatsApp-Image-2024-03-19-at-15.19.48-1

Još jedna lijepa suradnja gdje su volonteri Volontersko kreativnog kluba Obrtničke škole imali priliku sudjelovati i doprinijeti u organizaciji i provedbi aktivnosti, steći nova iskustva i poznanstva kao i ojačati svoje vještine.

Povodom Dana očeva koji se slavi diljem svijeta 19. ožujka na blagdan sv. Josipa Udruga Humanum u sklopu projekta „I moj tata je sjajan tata III", je organizirala manifestaciju pod nazivom „Tata od formata". Prioritetno područje projekta je aktivna podrška roditeljstvu, odnosno poticanje očeva na veću uključenost u obiteljskom životu, kao i aktivniju roditeljsku ulogu.

Projekt „I moj tata je sjajan tata III" financiran je sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Partneri su u projektu Grad Požega te Osnovna Škola Stjepana Radića Čaglin.

Na manifestaciji u različitim sportskim i kreativnim aktivnostima su sudjelovali razredi iz osnovnih škola, dodijeljene su nagrade i priznanja nagrađenim učenicima, a svoj doprinos su dali i volonterski klubovi osnovnih i srednjih škola Grada Požege.

Izvor: prof. Katarina Bajt 

Izložbeni štand škole na Grgurevskom sajmu
Posjet Domu za starije i nemoćne osobe u Požegi

Povezani postovi