Službeni internet portal Obrtničke škole u Požegi

obrtnicka banner top2

Istaknuto 

Nagrađeni učenici i nastavnici!

psz-NASTAVNICI

Požeško-slavonska županija organizirala je 16.10.2024. godine prijem i dodjelu nagrada za najuspješnije učenike i odgojno-obrazovne djelatnike s područja županije u protekloj školskoj godini.

Nagrade su dodijeljene u tri kategorije, nagrađenim odgojno-obrazovnim djelatnicima od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih, učenicima i mentorima koji su ostvarili izvrsne rezultate na državnim natjecanjima i smotrama te je po prvi put dodijeljena županijska nagrada za izvrsnost učenicima i odgojno-obrazovnim djelatnicima koji, osim uspjeha u redovnim nastavnim aktivnostima i natjecanjima, imaju značajne rezultate u izvanškolskim aktivnostima te su aktivni u organizacijama civilnog društva.

Županijsku nagradu za izvrsnost u kategoriji učenika strukovnih škola osvojila je Nika Jurković, naša učenica 3. razreda u zanimanju arhitektonski tehničar.

Za sudjelovanje na državnim natjecanjima i smotrama u školskoj godini 2023./2024. nagrađena je naša prošlogodišnja učenica Ena Puljić koja je uz mentorstvo nastavnice Katarine Bajt osvojila 3. mjesto na natjecanju Worldskills - državnom natjecanju strukovnih škola.

Također, u povodu Svjetskog dana učitelja, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i mladih ove godine je nagradilo šesnaest odgojno-obrazovnih djelatnika iz Požeško-slavonske županije između kojih i nastavnicu Veru Tomić-Žager. 

SVJETSKI DAN KRAVATE
Sportski uspjesi